Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
В категории материалов: 5 Показано материалов: 1-5 |
|
Сортировать по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Діти, які мали здорове харчування у ранньому віці, мають вищі показники IQ, а ті, кого годували фастфудом, частіше демонструють знижений інтелект, вважають вчені з Університету Аделаїди (Австралія). |
Частіше вживати зелень Свіжа зелень петрушки і кропу не лише джерело деяких важливих вітамінів і мінеральних речовин (вітамінів А, С, фолієвої кислоти, заліза, калія, кальцію), але і відмінний засіб для очищення організму. Особливо рекомендується свіжа зелень для вживання дітям під час хвороби, а також дітям, які з тих або інших причинах вимушеним вести малорухливий спосіб життя. Зелень можна покласти в гаряче блюдо після приготування його, проте краще, - коли зелень просто розкладена пучками на столі. Зелень, що піддалася термічній обробці, має вельми незначну вітамінну цінність. Проте вітаміни протягом тривалого часу зберігаються в сушеній зелені.
|
Здоров'я кожної людини багато в чому залежить від якості тих продуктів живлення, які він споживає. На жаль у наш час не завжди можна бути упевненим в екологічній чистоті продуктів, що потрапляють до нас на стіл. Тому рекомендується включати в свій раціон більше тих овочів і фруктів, які були вирощені на своєму городі та у власному саду (якщо, звичайно город і сад розташовуються далеко від промислових підприємств, що забруднюють своїми викидами навколишнє середовище), ці продукти не містять канцерогенних речовин. Куплені овочі та фрукти перед вживанням рекомендується з особливою ретельністю мити - можна навіть з щіткою; річ у тому, що виробники овочевої та фруктової продукції часто для кращого збереження плодів обробляють їх тими або іншими хімічними засобами... Крім того слід частіше урізноманітнювати меню блюдами з морепродуктів - риба, водорості, молюски і т.д.; продукти, походження яких - море, океан, - відвіку вважаються свідомо екологічно чистими.
|
Сніданок – найважливіша частина нашого щоденного меню. Від того, що ми з’їли, вставши з ліжка, багато у чому залежить наше самопочуття протягом дня.
|
У світі почалася епідемія ожиріння. Деякі автомобільні бренди вже працюють над розширенням салону машин: огрядним людям стає тісно у колишніх салонах. Не дивно, що ожиріння веде до патологій печінки, серця, головного мозку. Багато хто вважає, що у розвитку атеросклерозу винен холестерин, а цукровий діабет розвивається через вживання великої кількості солодощів. Тим часом, основна причина зайвих кілограмів – це висока калорійність їжі, неправильний раціон і відсутність фізичного навантаження.
|
|
|
|